Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 4 ianuarie 2021. Dublăm banii cu o victorie

Pontul zilei din 4 ianuarie 2021. Etapa cu numărul 17 din La Liga se termină în această seară cu meciul dintre Valencia şi Cadiz, de la ora 22:00. Oaspeţii sunt mai bine poziţionaţi în clasament, dar gazdele sunt favorite în opinia bookmakerilor. Citiţi mai jos pe ce pronostic să mizaţi pentru a vă dubla investiţia.

Valencia e la retrogradare

Pontul zilei din 4 ianuarie 2021. Valencia e departe de un sezon bun. Ocupă poziţia a 18-a în La Liga, iar dacă un eveniment extraordinar ar provoca oprirea campionatului, ar retrograda. Cu doar trei victorii în 16 partide (plus şase remize şi şapte înfrângeri), „liliecii” au probabil cel mai slab parcurs din istorie. Ciudat este că golaverajul, 22-24, este unul foarte bun pentru o formaţie clasată atât de jos.

Cadiz, cel mai slab atac

Pontul zilei din 4 ianuarie 2021. Prin comparaţie, Cadiz, locul 12, are un golaveraj mult mai slab: 11-20. De altfel, Cadiz are cel mai slab atac din toată liga. Cu toate acestea, oaspeţii au patru puncte mai mult decât adversara. Însă, tinând cont de atacul Valenciei şi de apărarea destul de şubredă a oaspeţilor, vă recomandăm „1 solist” la cotă 2,05.

Pontul zilei din 4 ianuarie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii