Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 4 iulie 2021. Triplăm banii cu un singur meci din Brazilia

Pontul zilei din 4 iulie 2021 vine din Brazilia, acolo unde, de la ora 22:00, se joacă Sport Recife – Palmeiras, în etapa cu numărul 9 din Serie A. Oaspeţii au prima şansă la victorie, iar istoria este de partea lor.

Recide a pierdut ultimele 3 directe de pe teren propriu la zero

Pontul zilei din 4 iulie 2021. Sport Recife a reuşit să acumuleze 6 puncte în 8 etape, o singură victorie, trei remize, 4 înfrângeri şi golaveraj 4-7. Toate partidele de pe terenul lui Sport Recife s-au terminat cu maximum un gol. Cronologic, a fost 0-1 cu Atletico MG, 1-0 cu Gremio şi 0-0 contra lui Cuiaba. Nici în directele cu Palmeiras nu a fost prea bine.

Palmeiras, 4 victorii în precedentele 5 etape

Pontul zilei din 4 iulie 2021. Oaspeţii au câştigat ultimele 4 vizite la Recife, iar pe cele mai recente 3 chiar la zero. Palmeiras e pe locul al treilea în campionat, cu 16 puncte din cele 8 jocuri. Afară, are un bilanţ echilibrat, două succese, două eşecuri, dar Sport Recife e un adversar facil. Lipsesc 3 internaţionali, prezenţi la Copa America, dar asta nu a împiedicat-o pe Palmeiras să se impună în 4 din ultimele 5 runde. „Oaspeţii câştigă la zero” are cota 2,99.

Pontul zilei din 4 iulie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate