Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 4 iunlie 2020. Câştigăm cu un pauză – final

Pontul Zilei din 4 iunlie 2020. Câştigăm cu un pauză – final! Miza merge pe duelul din Serie A dintre Sassuolo şi Lecce. Partida este programată de la ora 20:30.

Pontul Zilei din 4 iunlie 2020

  • Sassuolo se află pe locul 12, cu 37 de puncte, şi are o distanţă liniştitoare faţă de zona roşie. Mai mult, astăzi gazdele pot să se distanţeze şi mai mult de ultimele poziţii pentru că întâlnesc adversari clasaţi fix acolo.

Câştigăm cu un pauză – final

  • De partea cealaltă, Lecce este pe loc de retrogradare. Vine după trei înfrângeri la rând de când s-a reluat campionatul şi nu credem că va reuşi ceva diferit astăzi. Aşadar, nu doar că ne aşteptăm să piardă din nou, însă credem că vor pierde încă de la pauză. Pariul nostru este 1/1.

Sassuolo – Lecce 1/1 @ 2,07

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate