Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 4 septembrie 2020. Ți-am pregătit un super pariu la Finlanda U21 – România U21

Pontul zilei din 4 septembrie 2020. Ți-am pregătit un super pariu la Finlanda U21 – România U21. Partida este extrem de importantă pentru reprezintativa de tineret a noastră. 

Pontul zilei din 4 septembrie 2020

Pontul zilei din 4 septembrie 2020 vine de la meciul pe care România U21 îl dispută pe terenul Finlandei U21. La jumătatea preliminariilor, calculele sunt simple în Grupa 8. Finlandezii sunt pe locul trei și au de recuperat trei puncte până la locul secund, ocupat de tricolorii mici. Fără o victorie în această seară, șansele sunt extrem de mici, chiar spre 0.

Finlanda U21 – România U21

În schimb, pentru selecționata antrenată de Adi Mutu o victorie ar asigura în foarte mare măsură locul secund, cel care intră într-un clasament special pentru calificarea la Campionatul European U21. În acest moment, România este la cinci puncte de Danemarca în grupă și este singura echipa din cele cinci clasate pe locul secund care are un meci în plus jucat. Pentru a ne menține în primele cinci în clasamentul locurilo secunde este nevoie ca una dintre Franța, Austria, Belgia, Polonia, Grecia și Portugalia să nu ne depășească la puncte la egalitate de meciuri disputate. Așadar, pripordial este să obținem noi toate cele trei puncte, așa cum s-a întâmplat în tur, când ma câștigat cu 4-1. Apoi ne putem uita și la celelalte calcule.

Finlanda U21 – România U21 2 @ 1,97

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

[tps_start_button label=”Start slideshow” style=”” class=””]

Bilete câștigătoare