Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 5 august 2020. Profit 110% în Liga 1

Pontul zilei din 5 august 2020 vine direct din ultima etapă a play-out-ului Ligii 1. Chindia Târgovişte – FC Voluntari se joacă de la ora 17:00. Gazdele sunt deja retrogradate, indiferent de ce criteriu va alege LPF, în timp ce ilfovenii sunt siguri de salvare dacă obţin cele trei puncte.

Chindia e deja retrogradată

Pontul zilei din 5 august 2020. Chindia Târgovişte este ultima din Liga 1. După 11 meciuri în play-out, dâmboviţenii au strâns doar 7 puncte, care s-au adăugat celor 13 cu care au venit din sezonul regular. În afara acestei dispute cu Voluntari, ar mai avea două restanţe cu Dinamo… dar acestea nu se vor mai juca.

Voluntari se salvează sigur cu o victorie

Pontul zilei din 5 august 2020. FC Voluntari a demonstrat o formă foarte bună imediat după reluarea campionatului, înşirând 5 victorii, urmate de un egal. Din păcate pentru ei, au continuat cu un singur succes în ultimele 5 etape, rezultate care i-au apropiat periculos de locul de baraj. O victorie în meciul acesta le-ar asigura prezenţa în Liga 1 şi în sezonul viitor. „2 solist” are cota 2,10.

Pontul zilei din 5 august 2020

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare