Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 5 octombrie 2020. „Şepcile roşii”, favorite contra „lanternei roşii”

Pontul zilei din 5 octombrie 2020 vine din a doua divizie românească. U Cluj primeşte vizita Pandurilor din Târgu Jiu, de la ora 18:00. Gazdele sunt favoritele tuturor bookmakerilor în faţa unui adversar care nu a bifat niciun punct. Singura întrebare este cea legată de scor.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

U Cluj, aproape de locurile de play-off

Pontul zilei din 5 octombrie 2020. U Cluj ocupă, după 5 partide jucate, locul 10, cu două victorii, o remiză şi două înfrângeri, golaveraj 5-4. Costel Enache, noul antrenor al ardelenilor, este neînvins în cele două partide conduse, iar 3 puncte în această confruntare le pot duce pe gazde în primele 6 poziţii, cel puţin până la meciul de mâine dintre Mioveni şi Turris.

Pandurii, perdanţii de serviciu

Pontul zilei din 5 octombrie 2020. Pandurii au prins Liga 2 in extremis, la comisii, după ce iniţial nu primiseră drept de joc. Totuşi, formaţia din Târgu Jiu are rezultate foarte slabe, din patru jocuri disputate nereuşind nici măcar un punct. 1-2 la Rapid, 0-5 cu Turris, 0-4 la Chiajna şi 1-2 cu Mioveni au fost înfrângerile oltenilor. În ultimul meci însă, Pandurii au pierdut greu, după ce au evoluat 40 de minute în inferioritate. „1 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,23.

Pontul zilei din 5 octombrie 2020

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii