Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 5 septembrie 2020. Macedonia de Nord ne poate aduce profit

Pontul zilei din 5 septembrie 2020 vine, evident, din Liga Naţiunilor. De la 16:00, Macedonia de Nord primeşte vizita Armeniei, în grupa 2, Liga D. Gazdele sunt favoritele bookmakerilor.

Doi jucători macedoneni de peste 18 milioane

Pontul zilei din 5 septembrie 2020. Macedonia de Nord are prima şansă în duelul cu Armenia. Din lotul gazdelor nu lipsesc Enis Bardhi de la Levante, cotat la 20 de milioane de euro şi Eljif Elmas de la Napoli (18 milioane). De asemenea, veteranul căpitan Goran Pandev se află şi el la lot.

Armenii nu au venit cu superstarul Henrikh Mkhitaryan

Pontul zilei din 5 septembrie 2020. Armenia va juca fără superstarul ei, Henrikh Mkhitaryan, care nu face parte din lotul chemat pentru Liga Naţiunilor. În absenţa lui, întreaga echipă, cu tot cu rezerve, este cotată la doar 11,63 milioane de euro. La ultima vizită în Macedonia, armenii au pierdut cu 0-2. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,90.

Pontul zilei din 5 septembrie 2020. Macedonia de Nord ne poate aduce profit

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare