Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 6 iunie 2020. Acesta e pronosticul care dublează banii

Pontul zilei din 6 iunie 2020. Campionatul din Belarus a „curs” pe toată perioada pandemiei şi a ajuns la etapa cu numărul 12. De la 20:00, Dinamo Brest primeşte vizita lui FC Minsk în cel mai interesant meci al zilei. Cele două sunt despărţite de numai 3 puncte, dar de 6 poziţii în clasament.

Dinamo Brest n-a pierdut de 8 meciuri directe

Pontul zilei din 6 iunie 2020. Dinamo Brest ocupă locul al şaselea, cu 5 victorii, un egal şi 5 înfrângeri, golveraj 17-14. În mod ciudat, deşi a avut mai multe jocuri pe teren propriu (6), a adus mai multe puncte din deplasare (9 din 16). Împotriva adversarului de astăzi, a făcut mereu meciuri foarte bune, fiind neînvinsă din aprilie 2016. A câştigat 6 dueluri din cele 8 desfăşurate în acest interval. Ultimele 4 au fost victorii cu cel puţin 3 goluri pe tabelă.

FC Minsk e aproape de retrogradare, dar are două restanţe

Pontul zilei din 6 iunie 2020. FC Minsk are 13 puncte şi se află la doar unul de locul de baraj care ar putea duce în liga secundă, pe poziţia 12. Spre deosebire de majoritatea formaţiilor, însă, oaspeţii de astăzi au disputat numai 9 partide. Dacă şi-ar câştiga cele două restanţe, ar urca până pe locul 5. Totuşi, golaverajul negativ, 13-16, nu inspiră foarte multă încredere, mai ales că a jucat deja cu Belşina – „lanterna roşie” – pe care aproape oricine a bătut-o la scor.

Pontul zilei din 6 iunie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate