Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 6 septembrie 2020. Pariu beton la Serbia – Turcia

Pontul zilei din 6 septembrie 2020. Pariu beton la Serbia – Turcia. Partida este importantă pentru ambele selecționate care au pierdut în prima etapă din Liga Națiunilor. Duelul pe care îl anticipez extrem de echilibrat este programat de la ora 21:45.

Pontul zilei din 6 septembrie 2020

  • Serbia face parte din Grupa 3 Seria B și a debutat cu stângul în noua ediția a Ligii Națiunilor. Sârbii au jucat în prima rundă cu selecționata Rusiei și a pierdut fără drept de apel, deși în primele 45 de minute s-au descurcat excelent. După 0-0 la pauză a urmat coșmarul, Rusia a înscris de trei ori, Serbia punctând pentru onoare prin Mitrovic. Acum are ocazia să spele rușinea printr-o victorie cu Turcia.

Pariu beton la Serbia – Turcia

  • De partea cealaltă, Turcia a debutat la fel de stângaci, pierzând surprinzător pe teren propriu cu Ungaria. O înfrângere pe care nu o anticipa nimeni. Cu toate că turcii au avut posesia, ocaziile mai mari le-au aparținut ungurilor, care au dat lovitura prin Dominik Szoboszlai cu 10 minute înainte de final. Mijlocașul lui Salzburg a marcat superb dintr-o lovitură liberă. Deși erau cotați cu șansa a doua la startul grupei, turcii se văd nevoiți acum să câștige în Serbia pentru a rămâne principalii favoriți dupa ruși.

Serbia – Turcia X @ 3,50

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate