Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Pontul zilei din 7 august 2021. Cotă 2,16 din Primeira portugheză

Pontul zilei din 7 august 2021 vine din prima etapă a campionatului portughez, din ultimul meci al serii. De la ora 22:30, Maritimo primeşte vizita Bragăi, într-o partidă care se anunţă interesantă, dată fiind istoria întâlnirilor dintre cele două. Noi vă propunem o cotă de 2,16, pentru un pronostic destul de sigur.

Xadas se poate răzbuna pe fosta echipă

Pontul zilei din 7 august 2021. Maritimo e genul de echipă care termină sezonul pe la jumătatea clasamentului. Anul trecut a fost o excepţie, când a încheiat imediat deasupra zonei roşii. În pregătire, a avut 3 amicale, două câştigate (3-0 cu Braga B şi 1-0 cu Vizela) şi unul pierdut (1-2 cu Pacos Ferreira). Noul sezon l-a început cu stângul, înfrângere cu Boavista, 0-1 în primul tur al Cupei Portugaliei. Maritimo a adus câţiva jucători interesanţi, printre care Jorge Saenz (împrumut de la Valencia) şi Xadas, un fotbalist care a mai evoluat la Maritimo ca împrumut şi a făcut-o bine. Xadas, mijlocaş ofensiv, a venit chiar de la Braga, care l-a tot împrumutat în ultimii ani.

Braga, „best of the rest”

Pontul zilei din 7 august 2021. Braga e cea mai bună echipă din Portugalia, dacă excludem granzii Sporting, Porto şi Benfica. Braga şi-a cam asumat rolul de „best of the rest”. Anul trecut a fost pe 4 şi a câştigat Cupa Portugaliei. Tocmai de aceea, a început sezonul cu Supercupa, dar a pierdut 1-2 cu Sporting. Oaspeţii de azi au jucat foarte multe amicale, 8 în luna iunie. Au rotit des jucătorii, dar nu au pierdut niciodată. 4 jocuri au fost, însă, remize cu echipe mai slab cotate. În meciurile directe cu Maritimo, Braga stă mult mai bine. Are 3 victorii, un egal şi o înfrângere, iar în cele patru meciuri în care nu a pierdut a marcat de două ori. Maritimo, în schimb, a înscris în toate cele 5 partide amintite. „X2 şi ambele marchează” are cota 2,16.

Pontul zilei din 7 august 2021

Pontul zilei din 7 august 2021

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate