Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 7 februarie 2021. Cotă 2,85 pentru o victorie

Pontul zilei din 7 februarie 2021. Etapa 24 din campionatul Belgiei le aduce faţă în faţă pe Genk şi Anderlecht, două echipe din top 6. La prima vedere un duel echilibrat, meciul ne poate aduce un profit însemnat dacă ne uităm la evoluţiile celor două formaţii. Mergem pe mâna lui Genk şi vă invităm să citiţi în rândurile următoare ce ne-a determinat să facem asta.

Genk a câştigat ultimele 4 directe de acasă

Pontul zilei din 7 februarie 2021. Genk nu a pierdut acasă în acest sezon decât o singură dată: 1-2 cu Brugge, pe 30 august 2020. Era etapa a patra, iar de atunci şi până acum au mai fost alte 10 partide, toate în campionat, şapte victorii şi trei remize. Mai mult, a bătut-o pe Anderlecht de fiecare dată în ultimele 4 meciuri de pe acest teren.

Anderlecht, cea mai slabă afară

Pontul zilei din 7 februarie 2021. Anderlecht e doar pe locul 6 în campionat şi asta dintr-un singur mtoiv. Dacă pe teren propriu Anderlecht defilează, nu are niciun eşec, în deplasare este cea mai slabă echipă din campionat!!! Două succese, la Kortrijk şi la Beveren (ultima clasată), are Anderlecht afară, plus 5 remize şi 5 înfrângeri. În ultimele 7 deplasări a strâns doar 3 puncte din trei egaluri şi 4 eşecuri. „1 solist” are cota 2,85.

Pontul zilei din 7 februarie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare