Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 7 iulie 2020. Cotă 2,25 în Premier League, la retrogradare

Pontul zilei din 7 iulie 2020. Etapa cu numărul 34 din Premier League propune un duel interesant în partea inferioară a clasamentului. De la 20:00, Watford primeşte vizita lui Norwich, într-un duel de care pe care, la retrogradare. Gazdele sunt favorite, dar meciul nu va fi uşor.

Watford are nevoie de 3 puncte uşoare

Pontul zilei din 7 iulie 2020. Watford e prima deasupra liniei. Pe locul 17, cu 28 de puncte, ea se salvează în acest moment, dar nu poate fi sigură peste 5 etape când se termină campionatul. Momentan are câte un punct peste Aston Villa şi Bournemouth şi, dacă vrea să fie sigură că nu cade pe locurile de retrogradare, este obligată să treacă, pe teren propriu de Norwich.

Norwich e cea mai slabă din Premier League

Pontul zilei din 7 iulie 2020. Norwich este codaşa Premier League. Are doar 21 de puncte şi bagajele făcute pentru Championship. Deşi matematic mai are şanse, este greu de crezut că poate recupera 7 puncte faţă de locul 17 în 5 etape. De atlfel, „canarii” au cel mai slab atac, 25 de reuşite, şi a doua cea mai slabă apărare, 61 de goluri încasate, cu unul mai puţin decât Villa, semn că Norwich „merită” să ajungă în B. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,25.

Pontul zilei din 7 iulie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii