Urmareste-ne

Ponturi specialisti

Pontul zilei din 7 iulie 2021. Cotă 4,12, într-un meci din Brazilia

Pontul zilei din 7 iulie 2021 vine din campionatul Braziliei, acolo unde Palmeiras primeşte vizita lui Gremio, de la ora 01:00. Gazdele sunt favorite în faţa ocupantei ultimului loc, dar istoria meciurilor directe le dă ceva emoţii.

Palmeiras a luat gol în toate jocurile de acasă

Pontul zilei din 7 iulie 2021. Palmeiras e pe podium, pe poziţia a treia, la două puncte în spatele liderului. Cu 6 victorii, un egal şi două eşecuri, golaveraj 16-10, a strâns 19 puncte până acum, iar 10 au venit din cele 4 meciuri de pe teren propriu. Singura formaţie care a plecat cu punct a fost Corinthians (1-1), dar Chapecoense, Atletico Mineiro şi Bahia au marcat toate pe terenul lui Palmeiras.

Gremio e ultima în clasament

Pontul zilei din 7 iulie 2021. Gremio e ultima, fără să înregistreze vreun succes în primele 7 meciuri (are două jocuri mai puţin disputate). A primit la fel de multe goluri ca Palmeiras (10), dar a înscris doar 4. În deplasare, a pierdut tot. Dar pe terenul lui Palmeiras nu se simte chiar rău. A marcat în 3 din precedentele 4 vizite, câştigând de două ori şi remizând o dată. Doar ultimul meci direct a fost un succes pentru gazde, care s-au impus cu 2-0. Şi acum Palmeiras e favorită şi, cel mai probabil, va câştiga, dar nu ne-ar mira să vedem un gol al oaspeţilor. „1 şi ambele marchează” are cota 4,12.

Pontul zilei din 7 iulie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate