Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 7 iunie 2021. Cotă profitabilă din calificările pentru Mondial

Pontul zilei din 7 iunie 2021. Dacă Europa mai are puţin până la startul turneului final continental, în Asia se joacă preliminarii pentru Cupa Mondială pe care o va găzdui Qatarul în 2022. Pandemia a blocat anul 2020, iar acum se reia campania de calificare. În grupa C, avem o luptă în trei pentru prima poziţie, între Bahrain, Iran şi Irak, iar primele două joacă între ele, în această seară, de la ora 19:30.

Trei echipe se luptă pentru primul loc

Pontul zilei din 7 iunie 2021. În momentul actual, liderul grupei este Bahrain, cu 12 puncte din şase meciuri. N-a pierdut niciodată, având 3 victorii şi 3 remize. Urmează Irakul, cu 11 puncte din 5 meciuri şi Iranul cu 9 puncte din 5 jocuri. Cu alte cuvinte, în cazul unei victorii cu mai mult de 1-0 (scorul înregistrat în partida tur, când Bahrain a fost gazdă), Iranul îşi depăşeşte adversara în clasament.

Oaspeţii sunt „gazde”

Pontul zilei din 7 iunie 2021. Iran este gazda acestei partide, va juca, practic, în deplasare, întrucât jocul se dispută pe Stadionul Naţional din Bahrain. Toate jocurile din Grupa C se vor juca în Bahrain, într-o „bulă” creată de AFC (echivalentul UEFA din Asia). Vor exista şi spectatori în tribune, dar numărul lor va fi limitat.

Iranul n-a primit gol în directe

Pontul zilei din 7 iunie 2021. Până acum, Iran are numai victorii în meciurile în care a fost gazdă, în timp ce Bahrain nu a primit gol în deplasare, dar a şi marcat puţin (1-0 în Cambogia şi 0-0 în Irak şi Hong Kong). Se vor întâlni cel mai bun atac al grupei, Iran cu 20 de golui, şi cea mai bună apărare, Bahrain cu un gol primit. De precizat că, în calitate de oaspete, Bahrain nu a marcat niciodată în poarta Iranului, în cele cinci partide directe. „Iran câştigă la zero” are cota 2,21.

Pontul zilei din 7 iunie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare