Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 7 mai 2021. Dublăm banii cu un meci din Premier League

Pontul zilei din 7 mai 2021. Premier League, cel mai puternic şi bogat campionat al lumii, şi-a jucat deja 34 de etape, iar asta înseamnă că mai sunt doar 4, în care lupta se dă la vârf, pentru că echipele retrogradate se ştiu, chiar dacă, matematic, mai există posibilitatea unor schimbări în clasament. Leicester – Newcastle se joacă de la 22:00, iar gazdele au mai mare nevoie de victorie.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Leicester trebui să îşi apere locul de Champions League

Pontul zilei din 7 mai 2021. Leicester e pe locul 3, la două puncte peste Cheslea, 5 peste West Ham, 7 peste Tottenham şi 9 peste Liverpool, care are şi un meci mai puţin. „Vulpile” vor să evite un final ca acela de anul trecut, când au pierdut locul de Liga Campionilor în ultimele etape, iar pentru asta au nevoie de victorie cu Newcastle. În precedentele 3 runde, Leicester a strâns 7 puncte, victorii cu West Brom (3-0), Crystal Palace (2-1) şi egal cu Southampton (1-1).

Newcastle, ca şi salvată de la retrogradare

Pontul zilei din 7 mai 2021. Newcastle este prima deasupra liniei de retrogradare, pe locul 17, dar are un avans de 9 puncte faţă de următoarea clasată Fulham, aşa că se poate considera deja salvată, când mai sunt 12 puncte puse în joc. „Coţofenele” au avut rezultate bune în meciurile recente, victorii cu Burnley (2-1) şi West Ham (3-2), remize cu Tottenham (2-2) şi Liverpool (1-1), dar au pierdut ultimul joc, 0-2 cu Arsenal. De remarcat că s-a marcat destul de mult şi în meciurile lui Newcastle. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,03.

Pontul zilei din 7 mai 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii