Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 8 aprilie 2021. Trei goluri pentru 272 de lei

Pontul zilei din 8 aprilie 2021 vine din Liga 1, competiţie în care se joacă restanţa dintre Viitorul şi Poli Iaşi, din etapa a 24-a. Meciul începe la ora 19:00 şi are o singură miză, strângerea a cât mai multor puncte înainte de startul play-out-ului, pentru că niciuna dintre echipe nu mai are nicio şansă la top 6.

Viitorul vrea primul loc din play-out

Pontul zilei din 8 aprilie 2021. Viitorul e pe locul 11, cu 31 de puncte, şi pe această poziţie va rămâne, indiferent de rezultatul partidei din această seară. Trupa condusă de Rednic are doar 6 victorii de la startul acestui sezon de Liga 1, doar două echipe înregistrând mai puţine, ultimele două clasate Hermannstadt şi Poli Iaşi. De patru etape, constănţenii nu câştigă, dar au pierdut un singur meci. De altfel, sunt pe locul 2 la numărul de remize, cu 13, sub Sepsi şi Academica (ambele cu 14). Obiectivul anunţat este primul loc din play-out, dar pentru asta vor avea nevoie de puncte ca să urce în clasament.

Poli Iaşi, cea mai slabă (defensivă)

Pontul zilei din 8 aprilie 2021. Poli Iaşi este ultima în Liga 1 şi cea mai slabă echipă, dacă ne uităm la rezultate. Cu 64 de goluri încasate în 28 de jocuri, moldovenii au, de departe, cea mai slabă defensivă din campionat (următoarea e Gaz Metan cu 41 de goluri primite). Ieşenii au doar 19 puncte, cu 7 mai puţine decât Hermannstadt, 8 decât Dinamo şi 11 decât Gaz Metan. Practic, le va fi extrem de greu să scape de retrogradare la finalul acestui sezon, chiar dacă se înjumătăţesc punctele şi ecarturile se micşorează. În tur, Viitorul a câştigat 3-0, iar din ultimele 5 directe 4 au fost GG şi 4 de minumum 3 goluri. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,72.

Pontul zilei din 8 aprilie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare