Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 8 august 2020. Cotă 2,90 în prima etapă belgiană

Pontul zilei din 8 august 2020 vine din prima ligă belgiană. Club Brugge – Charleroi se joacă de la 17:00, în prima etapă a noului sezon. Gazdele sunt favorite într-un meci care promite goluri. Vă recomandăm o cotă de 2,90 pentru un pronostic cu şanse mari de reuşită.

Brugge, forţa numărul 1 a Belgiei

Pontul zilei din 8 august 2020. Club Brugge a dominat de la un capăt la celălalt fotbalul belgian din sezonul trecut. Înainte de îngheţarea campionatului, Brugge avea o singură înfrângere în cele 29 de etape disputate şi ocupa prima poziţie a clasamentului.

Charleroi a pus mereu probleme

Pontul zilei din 8 august 2020. Charleroi a fost una dintre echipele bune din campionatul precedent, fiind pe 3 la momentul întreruperii. Lui Brugge i-a pus mereu probleme. În ultimele 5 directe, au fost câte două victorii de fiecare parte şi un egal. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,90.

Pontul zilei din 8 august 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate