Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 8 ianuarie 2021. Facem bani cu un super pariu din La Liga

Pontul zilei din 8 ianuarie 2021. Facem bani cu un super pariu din La Liga. Pariem pe cota 1,72 la partida dintre Celta Vigo – Villarreal. Acesta este programat să se dispute de la ora 22:00.

Pontul zilei din 8 ianuarie 2021. Facem bani cu un super pariu din La Liga

  • Celta Vigo nu este favorită în meciul cu Villarreal, unde oponenta sa are un ușor avantaj. Gazdele se află în acest moment pe locul opt și au 23 de puncte după 17 etape, fiind la patru lungimi de ultima poziție de cupă europeană, și sunt una dintre echipele care nu impresionează foarte mult pe gaza de atac.Celta vine după un eșec usturător în Copa Del Rey unde a pierdut surprinzător cu 2-5 contra celor de la Ibiza.

Pontul zilei din 8 ianuarie 2021. Facem bani cu un super pariu din La Liga

  • De partea cealaltă, Villarreal ocupă momentan loc de Europa League, se află pe cinci, are 29 de puncte, și este la unul singur de prima poziție de Liga Campionilor. Submarinul Galben s-a distrat în Copa Del Rey unde s-a impus cu 4-1 contra celor de la Zamora, însă în campionat au marcat la fel ca adversara din această seară. Așadar, nu mă aștept la un meci spectaculos, punctele sunt extrem de importante pentru ambele echipe, și vă recomand sub 2,5 goluri.

Celta Vigo – Villarreal sub 2,5 goluri @ 1,72

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii