Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Pontul zilei din 8 iulie 2021. Cotă 2,65 din Cupa chiliană

Pontul zilei din 8 iulie 2021 vine din Cupa statului Chile, acolo unde se întâlnesc Palestino şi Colo Colo, de la ora 22:00. Se joacă în sferturile de finală, iar acesta este meciul tur. Ambele formaţii vor face tot ce le stă în puţinţă pentru a-şi asigura o poziţie cât mai bună în vederea returului.

Palestino, victorii doar în Cupă

Pontul zilei din 8 iulie 2021. Palestino are patru victorii consecutive, toate în Cupă şi toate contra unor formaţii de ligi inferioare. În campionat, nu stă foarte bine, e pe 14 din 17, cu 8 puncte din 8 etape. Anterior celor 4 succese din Cupă, Palestino avea 7 înfrângeri în 10 partide de campionat şi Copa Sudamericana.

Colo Colo, probleme pe acest teren

Pontul zilei din 8 iulie 2021. Colo Colo are şi ea o serie de patru meciuri victorioase, dar doar două în Cupă, după două în campionat. În prima ligă, Colo Colo e pe 5 cu 16 puncte. La prima vedere ar fi favorită în acest meci, dar în partidele de pe terenul lui Palestino a avut mereu probleme. N-a mai câştigat din 2016, deşi a înscris de fiecare dată. „1X şi ambele marchează” are cota 2,65.

Pontul zilei din 8 iulie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate