Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 8 iunie 2021. Brazilia poate întoarce statistica în deplasările în Paraguay

Pontul zilei din 8 iunie 2021 vine din preliminariile sud-americane pentru Mondialul din Qatar 2022. Paraguay primeşte vizita Braziliei în această noapte, de la ora 03:30. Sunt două dintre cele 3 echipe care nu au pierdut până acum, iar naţionala carioca are prima şansă la victorie, chiar dacă joacă în deplasare.

Paraguay, fără înfrângere

Pontul zilei din 8 iunie 2021. Paraguay e surpriza plăcută a acestor preliminarii. După cinci meciuri are în continuare zero în dreptul înfrângerilor şi ocupă locul al patrulea în clasament. Chiar dacă nu a pierdut, Paraguay nu a strâns prea multe puncte, doar 7, pentru că are un singur succes (1-0 în Venezuela) şi nu mai puţîn de 4 egaluri (2-2 cu Peru şi Bolivia acasă, respectiv 1-1 cu Argentina şi 0-0 cu Uruguay în deplasare). De remarcat, că a primit de fiecare dată două goluri pe teren propriu.

Brazilia, punctaj maxim

Pontul zilei din 8 iunie 2021. Brazilia este liderul clasamentului, cu maximum de puncte după primele 5 meciuri. Fotbaliştii carioca au reuşit evoluţii foarte bune şi au cel mai bun atac, 14 goluri, şi cea mai bună defensivă, două goluri primite. Brazilia a avut probleme la ultimele vizite în Paraguay, nereuşind să se impună în precedentele 4 confruntări. Dar forma arătată în perioada recentă ne face să credem că va reuşi de data aceasta. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,88.

Pontul zilei din 8 iunie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare