Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 8 mai 2020. Cotă 2,20 din Belarus

Pontul Zilei din 8 mai 2020. Cotă 2,20 din Belarus. Priem pentru profit meciul ce se joacă de la ora 17:00 și care le pune față în față pe Slutsk și Energetik BGU. Duelul se anunță extrem de interesant și noi vrem să facem profit din el.

Cotă 2,20 din Belarus

  • Cota de 2,20 din fotbal cu care ne dublăm banii vine din Belarus. De la ora 17:00, Slutsk se dueleză cu  Energetik BGU. Partida se anunță extrem de disputată având în vedere că se întâlnesc două dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Gazdele se află pe primul loc, cu 16 puncte din cinci victorii, un egal și o înfrângere. Se află într-o formă de moment excelentă după cele trei succese la rând din ultima perioadă.

Pontul Zilei din 8 mai 2020

  • De partea cealaltă, oaspeții se află pe poziția a patra și au patru puncte mai puține decât adversarii de astăzi. Chiar dacă au obținut doar două victorii în ultimele cinci dueluri disputate, locul pe care îl ocupă în clasament este unul excelent. Totuși, ne așteptăm ca diferența de valoare să își spună cuvântul în final și Slutsk să câștige.

Slutsk – Energetik BGU 1 @ 2,20

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii