Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 9 august 2020. Cota profitabilă vine de la KV Mechelen – Anderlecht

Pontul Zilei din 9 august 2020. Cota profitabilă vine de la KV Mechelen – Anderlecht. Cele două echipe debutează în noul sezon din Belgia într-un duel ce se anunță extrem de spectaculos.

Pontul Zilei din 9 august 2020

  • Pontul zilei din 9 august vine de la meciul pe care Anderlecht, una dintre favoritele la titlu, îl dispută în deplasarea de la KV Mechelen. Cele două echipe au mai multe partide amicale înaintea începerii noului sezon din Belgia.
  • Gazdele de astăzi nu au arătat mai nimic și au pierdut cinci din cele șapte disputate, în alte două au remizat. De partea cealaltă, oaspeții au câștigat trei dueluri amicale, au pierdut alte două și au obținut un egal.

Cota profitabilă vine de la KV Mechelen – Anderlecht

  • Ne aşteptăm la un duel echilibrat, în principal pentru că e debut de sezon, cu toate că Anderlecht are o valoare mult mai mare. Motiv pentru care nu pariem pe rezultat final. Miza noastră merge la goluri, peste 2,5.

Mechelen – Anderlecht peste 2,5 goluri @ 1,81

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate