Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 9 decembrie 2020. Încercăm un „verde” din Elveția

Pontul zilei din 9 decembrie 2020. Încercăm un „verde” din Elveția de la duelul dintre Basel și Sion, care este programat să se joace de la ora 19:15. Mai jos în articol aveți analiza lui și recomandarea noastră.

Pontul zilei din 9 decembrie 2020. Încercăm un „verde” din Elveția

  • Basel a avut un început de sezon dezastruos și se află pentru moment pe locul patru în clasament. Cu 13 puncte după nouă meciuri, este la opt lungimi în spatele liderului Young Boys. În ultimele cinci etape, gazdele stau destul de rău și au câștigat doar două partide, celalalte trei confruntări reprezentâd tot atâtea înfrângeri. Acesta este și motivul pentru care au nevoie acum să se impună, să nu piardă definitiv legătura cu echipele fruntașe.

Pontul zilei din 9 decembrie 2020. Încercăm un „verde” din Elveția

  • De partea cealaltă, Sion stă și mai jos în clasament și se află în acest moment pe penultima poziție. Are șapte puncte în opt meciuri disputate și vine după două înfrângeri la rând în ultimele două runde. Sion este echipa mai slabă și mă aștept să piardă din nou.

Basel – Sion 1 @ 1,62

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii