Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 9 mai 2020. Profit uriaș cu un pariu din Belarus

Pontul Zilei din 9 mai 2020. Încercăm să facem un profit uriaș pe ultimul meci de astăzi ce se joacă în Belarus dintre Neman Grodno și FC Rukh Brest. Pariul de cotă 2,30 ne poate aduce un profit uriaș. 

Pontul Zilei din 9 mai 2020

  • Pontul zilei din 9 mai 2020 este ales de la partida din Belarus dintre Neman Grodno și FC Rukh Brest, ce se dispută la ora 17:00. Ambele echipe nu trec deloc printr-i perioadă bună și se clasează în partea de jos a clasamentului. Gazdele au opt puncte și se află pe locul 14, în timp ce oaspeții, cu un punct în plus, sunt pe poziția a 12-a. 

Profit uriaș cu un pariu din Belarus

  • Unul dintre motivele principale pentru care cele două formații se află atât de jos este dat chiar de golaveraj. Neman Grodno se află pe 0, cu un 7-7, reușind să marcheze de două ori într-un singur meci, în timp ce Rukh Brest stă și mai prost cu trei goluri marcate și trei primite. Ne așteptăm să nu se dea mai mult de un gol nici de această dată.

Neman GrodnoFC Rukh Brest sub 1,5 goluri @ 2,30

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii