Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 9 mai 2021. Cotă de 3,20 în Ligue 1

Pontul zilei din 9 mai 2021. În Ligue 1, se joacă antepenultima etapă, iar PSG se află pe locul secund, la 5 puncte în spatele lui Lille, care are un meci mai mult. Neymar şi compania trebuie să câştige tot şi să spere la un pas greşit al rivalei pentru a-şi adjudeca un nou titlu de campioană. Astăzi, are meci destul de greu la Rennes.

PSG are nevoie de un parcurs perfect

Pontul zilei din 9 mai 2021. PSG a câştigat deja două trofee în acest sezon: Supercupa şi Cupa Ligii, iar în Cupa Franţei este în semifinale. Totuşi, a fost eliminată din Liga Campionilor şi e în pericol să rateze şi titlul, ceea ce ar însemna un sezon ratat pentru echipa din capitala Franţei. În Ligue 1, mai are şanse, dar are nevoie de un parcurs perfect şi de o înfrângere a lui Lille în ultimele două etape, pentru că în directe PSG stă mai prost. Acum, Neymar şi compania joacă la Rennes.

Rennes a marcat în 9 din ultimele 10 directe

Pontul zilei din 9 mai 2021. Rennes e pe locul 7 şi mai poate prinde nou-înfiinţata Conference League în Europa. Lui PSG i-a mai pus probleme în trecut> o victorie în ultimul meci acasă, a eliminat-o şi din Cupă în 2019 şi a bătut-o la Paris în urmă cu 2 ani. Mai mult, cu excepţia ultimului joc direct, Rennes a marcat în precedentele 9 confruntări. Miza cea mare este pentru PSG, care e obligată să câştige. Îi lipsesc Mbappe şi Verratti, dar lotul e plin de talente. „1 şi ambele marchează” are cota 3,20.

Pontul zilei din 9 mai 2021

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii