Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din fotbal (8 mai 2020). Dublăm banii cu prima partidă a anului din Coreea de Sud

Pontul zilei din fotbal (8 mai 2020). Dragi pariori, veşti bune din lumea fotbalului: începe campionatul… în Coreea de Sud. Primul meci din noul sezon va fi Jeonbuk Hyiundai Motors – Suwon Bluewings, vineri, de la ora 13:00. În aşteptarea Bundesligii, care se va relua săptămâna viitoare, să ne facem încălzirea cu cel dintâi joc din sezonul coreean 2020.

Gazdele, campioanele ultimelor trei ediţii

Pontul zilei din fotbal (8 mai 2020). Jeonbuk Hyundai Motors este echipa producătorului auto omonim. Din 2009, Jeonbuk a dominat clar campionatul sud-coreean, câştigându-l de 7 ori şi terminând în câte două rânduri pe poziţiile 2 şi 3. În precedentele trei sezoane a fost campioană. Deşi clubul a fost înfiinţat cu doar 26 de ani în urmă, rezultatele au fost foarte bune şi în plan internaţional. Jeonbuk are în palmares două Ligi ale Campionilor Asiei, plus o finală pierdută şi o semifinală. În sezonul trecut, a câştigat titlul în chiar ultima etapă, profitând de eşecul celor de la Ulsan. De menţionat, totuşi, după 38 de jocuri, a înregistrat cel mai bun atac şi cea mai bună apărare: 72-32 a fost golaverajul.

Suwon a luat Cupa, dar a jucat în play-out

Pontul zilei din fotbal (8 mai 2020). Clubul Suwon este mai „tânăr” decât adversarul său cu un an. Deşi s-a dezvoltat mai rapid decât Jeonbuk, primele titluri venind în 1998 şi 1999, Suwon şi-a pierdut din strălucire în ultima perioadă. Din 2014, de când s-a trecut la actualul format cu play-off şi 12 echipe, oaspeţii de astăzi au reuşit doar două clasări pe poziţia secundă şi un loc 3, în rest cel mult poziţia a şasea. Sezonul trecut nici măcar nu s-au calificat în play-off. Singurele trofee adăugate în vitrină au fost cele două Cupe din 2016 şi din sezonul trecut. Suwon nu a mai câştigat niciun duel direct cu Jeonbuk din 2018, în Liga Campionilor, ajungând la şase meciuri fără victorie. Ultimul succes din campionat a fost în noiembrie 2017, în deplasare.

Pontul zilei din fotbal (7 mai 2020)

JoacăBILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii