Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din fotbal, 9 mai 2020. Un egal previzibil în Coreea, la cotă 3,15

Pontul zilei din fotbal, 9 mai 2020. Uşor-uşor, lumea fotbalului începe să dea semne de viaţa după ce a fost paralizată de pandemie. Pe lângă campionatele în care se juca deja (Belarus, Turkmenistan etc.), cele din Coreea de Sud şi Insulele Feroe îşi încep noile sezoane, iar Germania a anunţat deja reluarea Bundesligii. Pontul zilei vine din Orientul Îndepărtat: Gwangju – Seongnam se joacă în Coreea, sâmbătă, de la 13:00.

Gazdele, primul meci în K League după 2 ani şi jumătate

Pontul zilei din fotbal, 9 mai 2020. Gwangju a revenit pe prima scenă, în K League, după două sezoane petrecute în divizia secundă. A promovat de pe primul loc, fără emoţii, la 6 puncte distanţa de poziţia a doua. Mai mult, şi-a permis chiar să piardă ultimele două etape. Ultimele patru meciuri ale gazdelor de acum s-au încheiat cu cel puţin 3 goluri pe tabelă. Precedentele 5 dispute „directe” cu Seongnam s-au terminat echilibrat: 3 egaluri şi câte o victorie cu 3-1 pe teren propriu pentru fiecare dintre ele.

Seongnam, departe de gloria de altădată

Pontul zilei din fotbal, 9 mai 2020. Seongnam, club înfiinţat în 1989, a cunoscut gloria în primii ani de existenţă. Până în 2006, a câştigat campionatul coreean de 7 ori. Ultima performanţă notabilă a fost un loc 2 în 2009, urmat de trofeul Ligii Campionilor Asiei în anul următor. De atunci, echipa a intrat pe o pantă descendentă, culminând cu retrogradarea din 2016. A revenit în prima ligă sezonul trecut, terminând a noua din 12 formaţii.

Pontul zilei din fotbal (8 mai 2020)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii