Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din handbal 13 mai 2020. Tot în Belarus facem profit!

Pontul Zilei din handbal 13 mai 2020. Tot în Belarus facem profit! Avem de la ora 17:00 un meci de handbal feminin, foarte echilibrat. Cotele sunt apropiate, așa că vom merge pe mâna gazdelor, care au avantajul terenului propriu, dar și valorea de partea lor. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pontul Zilei din handbal 13 mai 2020

  • Este vorba despre duelul dintre BNTU Belaz Minsk și HC Gomel, unde vom merge pe gruparea din Minsk, care a arătat în ultima perioadă o formă foarte bună. Cota pentru acest pronostic este 2.00, așa că ne așteptăm să dublăm banii fără mari emoții și fără să adăugam alte evenimente pe bilet.

Tot în Belarus facem profit!

  • De partea cealaltă, HC Gomel este genul de echipă care se descurcă mai bine acasă și în deplasare speră să mai prindă niște puncte, însă nu credem că este cazul acum, având în vedere valoarea echipei de pe teren propriu. Așadar, recomandăm să pariați cu încredere pe 1 solist.

+ posts

Promotii