Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din snooker (13 august 2020). 145 de lei profit din duelul campionilor mondiali

Ronnie O'Sullivan

Pontul zilei din snooker (13 august 2020). Campionatul Mondial de Snooker a ajuns în faza semifinalelor, ceea ce înseamnă că meciurile sunt mai lungi şi mai echilibrate. Se joacă „primul la 17” pentru un loc în finală. Un lucru e cert, în ultimul act vor fi prezenţi un fost campion la Crucible şi un jucător aflat în faţa primei finale de CM. Pentru astăzi, analizăm duelul campionilor Ronnie O’Sullivan şi Mark Selby, care se reia de la 16:30, cu sesiunea a doua, de la scorul de 5-3 pentru Ronnie.

Ronnie e talentat

Pontul zilei din snooker (13 august 2020). Ronnie O’Sullivan, locul 6 mondial, este considerat cel mai talentat jucător al acestui sport. Atunci când vrea cu adevărat şi se concentrează la capacitate maximă nu poate fi învins de nimeni. Problema e că asta se întâmplă rar. Până acum s-a impus de 5 ori la Crucible, iar singurul ţel ar fi depăşirea recordului lui Stephen Hendry, de 7 titluri mondiale.

Selby, mai calculat

Pontul zilei din snooker (13 august 2020). Mark Selby, locul 7 în clasament, este şi el triplu campion mondial. Mult mai calculat şi mai metodic decât adversarul său, Selby are şansa lui de a se impune în acest duel. De altfel, a câştigat două din precedentele 4 directe. În prima sesiune, însă, s-a văzut că Ronnie controlează jocul, iar Selby este obligat să răspundă. Dacă meciul rămâne echilibrat pe parcursul celei de-a doua sesiuni, există posibilitatea ca Selby să împingă meciul în decisiv, pentru că Ronnie are tendinţa de a-şi pierde calmul şi luciditatea. „Peste 30,5 frame-uri” are cota 2,45.

Pontul zilei din snooker (13 august 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate