Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din tenis 31 august 2021. Profit pe meciul Sorana Cîrstea – Veronika Kudermetova

Pontul zilei din tenis 31 august 2021. Profit pe meciul Sorana Cîrstea – Veronika Kudermetova! Analiza și pronosticul meciului ce se va disputa în jurul orei 22:00 le găsiți mai jos în articol.

Pontul zilei din tenis 31 august 2021. Profit pe meciul Sorana Cîrstea – Veronika Kudermetova

Sorana Cîrstea pornește cu șansa a doua în fața Veronikăi Kudermetova. Jucătoarea din România se află la opt locuri dinstanță de adversara sa și vine după două turnee în care a fost elimiantă încă din primele tururi. La WTA Cincinnati, Sorana s-a oprit în primul tur, fiind învinsă categoric de Jil Teichmann. Acum, la US Open, este momentul în care poate demonstra de ce a ajuns pe locul 39 WTA.

Pontul zilei din tenis 31 august 2021. Profit pe meciul Sorana Cîrstea – Veronika Kudermetova

De partea cealaltă, Veronika Kudermetova este mare favorită în fața Soranei Cîrstea. Jucătoarea din Rusia ocupă în acest moment locul 31 WTA și vine după un parcurs aproape asemănător cu al Soranei la ultimele două turnee. Singura diferență este că la WTA Cincinnati a fost eliminată în turul doi. Așadar, deși pornește cu prima șansă, este posibil să asistăm la o surpriză, diferența în acest moment fiind una foarte mică între cele două oponente.

Pontul zilei din tenis 31 august 2021. Profit pe meciul Sorana Cirstea - Veronika Kudermetova

Pontul zilei din tenis 31 august 2021. Profit pe meciul Sorana Cirstea – Veronika Kudermetova

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate