Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei handbal, 27 octombrie 2020. Facem bani cu Kristianstad – Dinamo

Pontul zilei handbal, 27 octombrie 2020. Facem bani cu Kristianstad – Dinamo. Partida dintre echipa suedeză și cea din România este programată de la ora 21:45 și are loc în cadrul grupei B din EHF.

Pontul zilei handbal, 27 octombrie 2020

Kristianstad a debutat cu o înfrângere în grupa B. În prima rundă, a pierdut cu Fuchse Berlin, în deplasare, scor 23-30. Suedezii au clacat și în campionat, unde au pierdut la limită cu Guif, pe teren propriu, 29 la 30. Au nevoie de o victorie pentru a depăși momentul slab prin care trec.

Facem bani cu Kristianstad – Dinamo

De partea cealaltă,  Dinamo a pierdut și ea la debut cu Sporting, pe teren propriu, scor 25 la 27. Spre deosebire de adversara sa, a reușit o victorie de moral apoi în campionat cu CSM București, scor 32-24.

Având în vedere statisticile expuse mai sus, oricare echipă este capabilă să câștige, iar un pronostic la victorie este greu de dat. Peste 54,5 goluri este pronosticul meu, unul care ar trebui să iasă fără prea mari emoții.

Kristianstad – Dinamo peste 54,5 goluri @ 1,75

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii