Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei în Liga Campionilor. Pe cine mizează pariorii

Sursa foto: 12elfthman.com

Liga Campionilor revine în această săptămână cu meciurile din cea de-a treia etapă a fazei grupelor, iar betmag.ro vă invită să alegeți pontul zilei. În vreme ce Arsenal își poate nărui șansele de calificare, Bayern sau Zenit vor fi cu un picior și jumătate în „optimi” dacă se vor impune.

Barcelona merge în Belarus pentru confruntarea cu BATE, echipă căreia i-a înscris nouă goluri precedenta oară când a întâlnit-o în grupele Ligii Campionilor. Surprinde cota lui Chelsea la Kiev, londonezii având peste 2.50 să se impună în fața unei formații care a avut doar rezultate modeste atunci când a evoluat la acest nivel în Liga Campionilor.

Valencia speră să ajungă la șase puncte obținute în trei etape în fața celui mai modest adversar din grupa H, campioana Belgiei Gent, în timp ce Zenit caută să profite de forma slabă a lyonezilor.

Porto are meci ușor cu Maccabi Tel-Aviv, formație învinsă anterior la zero atât de Chelsea, cât și de Dinamo Kiev. Pentru Arsenal, încă un eșec ar fi sinonim cu eliminarea, însă nici într-o victorie nu-și pun prea mari speranțe jucătorii lui Wenger, care sunt nevoiți să înfrunte Bayern Munchen.

 

Sursă foto: 12elfthman.com

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate