Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei în Liga Campionilor. Votează și tu!

Sursă foto: todayonline.com

Dacă e miercuri, e Liga Campionilor. Cea mai importantă competiție intercluburi din întreaga lume continuă astăzi cu ultimele opt meciuri din cea de-a treia rundă. Este ziua în care va avea loc cel mai așteptat duel din faza grupelor, între PSG și Real Madrid.

Ambele echipe traversează perioade excelente, cu victorii pe linie atât în campionatele interne, cât și în Liga Campionilor, unde nici măcar nu au primit vreun gol. Grupa B este cea mai complicată, toate cele patru echipe – Man United, ȚSKA, PSV și Wolfsburg – adunând câte trei puncte și având golaveraj egal după disputarea primelor două runde.

Juventus e aproape de retrogradare în Serie A, dar în Liga Campionilor domină autoritar o grupă incomodă, din care mai fac parte Man City, Sevilla și Gladbach. Torinezii vor întâlni acum chiar cel mai facil adversar, pe Borussia, care a pornit sezonul cu două eșecuri.

De menționat și faptul că Șahtior-ul lui Mircea Lucescu joacă în Suedia duelul decisiv pentru calificarea în Europa League, ambele formații pierzând la zero meciurile anterioare cu PSG și Real Madrid.

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursă foto: todayonline.com

Agenții autorizate