Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei la Australian Open. Semifinala Federer – Djokovic ne aduce o cotă de 2,00

Pontul zilei la Australian Open. Roger Federer și Novak Djokovic, doi dintre cei mai mari jucători de tenis din istorie, se întâlnesc în semifinale la Australia Open, primul turneu de Mare Șlem al anului. Ne așteaptă o confruntare epică, între ocupanții locurilor 3 și 2 în clasamentul ATP. Partida se va disputa vineri, 30 ianuarie, începând cu ora 10:30 (ora României).

Cota supremă la semifinala Federer – Djokovic

  • Pontul zilei la Australian Open. Roger Federer a început bine turneul, cu victorii concludente în primele două tururi, fără să piardă vreun set. Situația s-a schimbat pentru elvețian începând din turul 3, în care a avut nevoie de set decisiv pentru a trece de australianul John Millman. A urmat o victorie în 4 seturi contra ungurului Marton Fucsovic, pentru ca în „sferturi” să aibă parte de un adevărat thriller cu americanul Tennys Sandgren. A fost condus cu 2-1 la seturi, a salvat 7 mingi de meci în setul 4 (!!!), pe care l-a câștigat în cele din urmă cu 10-8 în tie-break, și s-a impus apoi în decisiv cu 6-3.
  • Pontul zilei la Australian Open. De partea cealaltă, Novak Djokovic are un parcurs aproape perfect la această ediție a Australian Open. A avut o mică sincopă în primul tur, când a cedat un set în fața germanului Struff, după care a trecut lejer de toți adversarii pe care i-a întâlnit până în semifinale, fără să piardă vreun set. Singurul care i-a pus ceva probleme a fost canadianul Milos Raonic în „sferturi”, de care a trecut cu 6-3, 6-4, 7-6 în 2 ore și 53 de minute de joc.

Roger Federer – Novak Djokovic  peste 3,5 seturi @ 2.00

+ alte 3 ponturi la semifinala Federer – Djokovic

  • Pontul zilei la Australian Open. În 2019, Federer și Djokovic s-au întâlnit de două ori, una dintre partide fiind de povestit nepoților. Este vorba de finala de la Wimbledon, câștigată în cele din urmă de sârb cu 13-12 în decisiv (7-3 în tie-break), după ce elvețianul avusese 3 mingi de meci pe serviciul său la scorul de 7-6. Roger și-a luat apoi revanșa în grupe la Turneul Campionilor, când a câștigat cu 2-0 la seturi.
  • Pontul zilei la Australian Open. Analizând prestațiile celor doi de până acum la Melbourne, Djokovic pare a fi în avantaj, mai ales că Federer a arătat o scădere de formă cu cât a avansat în turneu. Sigur, diferența de vârstă își spune cuvântul și Roger nu are decât o șansă: să înceapă în forță și să închidă cât mai repede punctele. Cu cât va sta mai mult pe teren, cu atât șansele lui Djokovic cresc, sârbul stând mult mai bine din punct de vedere fizic decât adversarul său elvețian.
  • 1,65 este cota pentru peste 9,5 game-uri în primul set;
  • 1,75 este cota pentru peste 33,5 game-uri în meci;
  • 3,60 este cota pentru 1-3 scor corect la seturi;

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii