Urmareste-ne

Biletul zilei

Pontul din snooker (13.01.2022). Cotă 2,80 în duelul unor campioni mondiali

Pontul din snooker vine din meciul Mark Williams - John Higgins
Pontul din snooker vine din meciul Mark Williams - John Higgins

Mark Williams şi John Higgins au câştigat Campionatul Mondial de Snooker de 7 ori împreună. E drept, a trecut ceva vreme de la ultima ediţie adjudecată de unul dintre cei doi, dar, cu asemenea nume pe tabelă, avem garanţia unul meci de calitate la Mastersul de la Londra. Partida, care dă pontul zilei din snooker, începe de la ora 21:00 şi se joacă în sistem „primul şase”.

Pontul zilei, în meciul veteranilor

Împreună, Williams şi Higgins au 60 de ani de snooker porfesionist, ambii debutând în 1992. E clar că într-un timp atât de lung, cei doi au avut numeroase întâlniri în circuit. Mai exact 63, iar Higgins conduce cu 36-23 la victorii cu alte 4 confruntări încheiate la egalitate (da, în anumite competiţii se poate ca un meci de snooker să se termine egal). Raportul frame-urilor câştigate e, însă, mult mai echilibrat, mai exact 52,85% de partea lui Higgins şi 47,17 la Williams, sau 306-273, şi tocmai de aceea pentru pontul din snooker ne-am oprit la acest meci.

Au trecut de chinezi în primul tur

Atât Mark Williams, cât şi John Higgins au avut adversari din China în primul tur, galezul trecând de Yan Bingtao cu 6-4, iar scoţianul cu 6-2 de Zhao Xintong. Cele două meciuri au furnizat numai puţin de 5 „centuries” (n.r. – break-uri de peste 100 de puncte), din care 3 au fost reuşite de oponenţii din această seară. Ambii au avut prestaţii solide, cu multe break-uri mari, şi aşteptăm să continue pe aceeaşi linie. Pontul nostru pentru acest meci de snooker îl puteţi descoperi în rândurile de mai jos.

Williams şi Covid-19

Mark Williams a fost bolnav de Covid-19 şi a avut ceva probleme la revenirea în circuit în noiembrie 2021. Mai exact, la Openul Englez, a adormit în scaun din cauza oboselii. Între timp, pare să fi trecut peste episodul neplăcut şi pornit să-şi recupereze fanii după momentul… „moş enesc”.

Higgins şi recordul

De partea cealaltă, John Higgins a ajuns la a 28 participare la Mastersul Londrei, un record în circuit şi o performaţă greu de egalat, dacă ne gândim că e un turneu „invitational”. „Ambii jucători fac un minim un century” are cota 2,80.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare