Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Pontul Zilei la pariuri 29 septembrie 2019. Cota 3.10 din Cehia!

Pontul Zilei 29 septembrie 2019
Pontul Zilei 29 septembrie 2019

Pontul Zilei la pariuri 29 septembrie 2019 vine de la duelul dintre Plzen și Sparta Praga, derby-ul rundei în campionatul din Cehia. Plzen vrea să ajungă iar sus, unde îi este locul, în timp ce Sparta Praga pare că nu reușește să își revină, având un nou sezon modest în față.

 

Pontul Zilei la pariuri 29 septembrie 2019. Câștigă Plzen?

  • După 10 etape, Plzen este pe locul doi în clasament, cu 23 de puncte, în spatele liderului de la Slavia Praga.
  • A câștigat șapte meciuri, a făcut două egaluri, fiind învinsă până acum într-un singur meci disputat în actualul campionat.
  • Forma gazdelor este una excelentă, Plzen având nu mai puțin de patru victorii la rând în campionat, lucru care le dă încredere că pot trece fără probleme și de Sparta Praga, o echipă care momentan nu se regăsește.

Pontul Zilei la pariuri 29 septembrie 2019

  • Pe teren propriu, Plzen are patru victorii și o înfrângere în cinci meciuri disputate, singurul duel pierdut fiind cu Slovako, 0-2, una dintre cele mai mari surprize ale sezonului.
  • De partea cealaltă, Sparta Praga este pe locul opt în clasament, cu 14 puncte, obținute după patru victorii, două egaluri și patru înfrângeri.
  • În ultima rundă, Sparta a fost umilită de Slavia Praga, chiar pe teren propriu, fiind învinsă cu 3-0 de marea rivală.
  • Acum, ne așteptăm din nou la un meci pierdut la scor de Sparta, așa că recomandarea noastră este pe un succes al celor de la Plzen la handicap.
  • Partida începe la ora 19:00, ora României.

Plzen – Sparta Praga H1 (-1,5 goluri) @ 3.10

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate