Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei Liga Campionilor 5 noiembrie 2019. Cota 2.00 pentru victorie!

Valencia
Valencia vrea să întrerupă șirul de trei partide fără victorie și țintește victoria la Cadiz

Pontul Zilei Liga Campionilor 5 noiembrie 2019. Cota 2.00 pentru victoria gazdelor în duelul dintre Valencia și Lille, un duel echilibrat. Partida începe la ora 22:00, ora României și recomandăm să urmăriți meciul pentru că se anunță foarte interesant.

 

Pontul Zilei 5 noiembrie 2019. Meci ușor pentru Valencia?

  • Valencia visează la primăvara europeană, dar pentru acest lucru trebuie să ia puncte nu doar cu Lille, cât și cu Chelsea sau Ajax Amsterdam, principalele candidate la primele două locuri în grupă.
  • Valencia are după primele trei runde patru puncte, obținute după o victorie la Londra, în fața celor de la Chelsea, scor 1-0, și un egal în tur cu Lille.
  • Împotriva celor de la Ajax a pierdut pe teren propriu cu 3-0, iar acum vrea să demonstreze că poate obține puncte și acasă, nu doar în deplasare.

Pontul Zilei 5 noiembrie 2019

  • De partea cealaltă, Lille are doar un punct, fiind învinsă în primele două jocuri de principalele echipe din grupă, Ajax și Chelsea.
  • Francezii știu că meciul cu Valencia este ultima lor șansă pentru a spera măcar la Europa League, așa că ne așteptăm să vedem un meci foarte disputat, cu multe ocazii de poartă.
  • Valencia este o echipă mai puternică, care joacă foarte bine pe teren propriu, așa că ne așteptăm să vedem un meci dominat de spanioli.
  • Ne așteptăm să vedem un meci foarte intersant, așa că pronosticul nostru este pe victoria celor de la Valencia, la cota 2.00!

Valencia – Lille 1 @ 2.00

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare