Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei vine din Liga Campionilor. Pe cine mizează pariorii

Seara de Liga Campionilor va începe de la ora 19:00, atunci când sunt programate două partide, una în Rusia, iar cealaltă în Belarus. Continuă apoi de la ora 21:45 cu alte șase meciuri, când vor intra în scenă marile favorite la trofeu.

Zenit are un parcurs perfect până acum, cu patru victorii din tot atâtea meciuri. Este calificată deja, însă nu are motive să-i facă mici cadouri Valenciei, echipă clasată pe locul secund în grupă. În Belarus, BATE și Leverkusen vor da o bătălie grea pentru puncte, care, conform statisticilor, ar trebui să fie și plină de goluri.

FC Porto are un parcurs excepțional pe teren propriu în 2015, încasând numai trei goluri în 11 luni. Dinamo Kiev pare un adversar de temut doar acasă, nu și atunci când evoluează în deplasare, unde rareori adună puncte.

Mourinho încearcă să lege două victorii consecutive la Chelsea pe terenul codașei Maccabi, o echipă vizibil lipsită de experiență la acest nivel. Rivalul său Wenger are un meci de totul sau nimic împotriva lui Dinamo Zagreb, în vreme ce Guardiola stă relaxat înainte de Bayern – Olympiakos, bavarezii fiind lideri autoriari în Bundesliga și 95% calificați în „optimi” în Liga Campionilor.

tv

Urmărește gratuit mii de meciuri oriunde te-ai afla!

Deschide AICI un cont la Unibet și vei putea urmări gratuit toate meciurile din NBA, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1, pe desktop și pe mobil.

 

Agenții autorizate