Urmareste-ne

PRELIMINARII EURO 2024

Ponturi Belarus – Andorra (18.11.2023). Avem cota care îți aduce profitul

Belarus are o singură victorie în preliminarii, 2-1 cu Kosovo
Belarus are o singură victorie în preliminarii, 2-1 cu Kosovo

Belarus și Andorra se înfruntă, sâmbătă, în preliminariile Euro 2024 – Grupa I, etapa a 9-a. În partida tur, ultimele două reprezentative în clasament au remizat, scor 0-0. Niciuna nu mai are șanse de calificare la turneul final din Germania. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru partida programată pe Stadionul Szusza Ferenc din Budapesta.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Belarus, remize cu România și Elveția

Ca de obicei, Belarus nu va juca într-un turneu major internațional și va rămâne în fața televizorului și pentru Euro 2024. Problema a reprezentat-o, evident, lipsa rezultatelor pozitive de-a lungul campaniei de calificare, în care a obținut o singură victorie, cu Kosovo (2-1). În rest, Belarus a mai înregistrat patru înfrângeri și trei remize. În octombrie, a obținut rezultate de prestigiu cu România (0-0) și Elveția (3-3). Sergey Karpovich și Kiryl Pyachenin ar putea fi titulari într-un sistem mai ofensiv, 3-4-3. Artem Kontsevoy de la BATE Borisov a marcat o singură dată în șapte apariții internaționale, dar este anunțat titular în ofensivă, unde va face cuplu cu Ivan Bakhar și Maksim Skavysh.

Belarus – posibilă formație de start:

Ignatovici; Volkov, Politevich, Polyakov; Karpovich, Ebong, Korzun, Pyachenin; Skavysh, Kontsevoy, Bakhar

Andorra, trei înfrângeri la rând, fără gol marcat

La fel, nici Andorra nu va participa la turneul final din Germania. Nici nu a emis vreo pretenție de-a lungul campaniei, în care a înregistrat două remize și șase înfrângeri. Cu un astfel de bilanț, este foarte greu să speri la ceva. Andorra are trei eșecuri la rând, cu Elveția (0-3), Kosovo (0-3) și România (0-4). Nu se va putea pe fundașul Moises San Nicolas, suspendat, în locul său urmând să apară Kiko Pomares sau Aleix Viladot. Mijlocașii veterani Marc Pujol și Marcio Vieira ar putea fi titulari, în timp ce Aaron Sanchez – care nu a marcat încă în 30 de partide internaționale – ar putea apărea pe parcurs.

Andorra – posibilă formație de start:

Alvarez; Rubio, Llovera, M. Vales, Pomares, Garcia; E. Vales, Rebes, Vieira, Cervos; Alaez

Belarus și Andorra joacă doar pentru mândrie, dar totuși vor fi motivate să obțină o victorie de moral pentru partida finală de săptămâna viitoare. Belarus are, totuși, avantaj în ultima tremie și credem că se va impune. Belarus câștigă și nu primește gol” are cotă 2.03.

Belarus – Andorra (18.11.2023)

Belarus – Andorra (18.11.2023)

Alte trei variante

  • 1.54 – este cota pentru “Belarus câștigă”
  • 1.58 – este cota pentru “Andorra nu marchează”
  • 1.69 – este cota pentru “2-4 goluri”

Joacă responsabil!

Agenții autorizate