Urmareste-ne

Archive

Ponturi, echipele probabile, absenții și televizările pentru UCL și UEL

Sursă foto: goal.com

Site-ul betmag.ro îți pune la dispoziție toate informațiile necesare pentru pariuri înaintea meciurilor din cupele europene. Ți-am pregătit echipele probabile, jucători indisponibili, televizări și ponturi pentru fiecare meci din sferturile de finală ale Ligii Campionilor și Europa League. 

În total vei avea opt meciuri asupra cărora te poți informa într-un mod simplu, rapid și eficient. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe meciul dorit, în listele pe care le vei vedea mai jos, sortate în funcție de campionat.

Real Madrid și PSG, cotate drept favorite înaintea acestor manșe, sunt într-o situație dificilă. Madrilenii au de recuperat un handicap de două goluri în fața lui Wolfsburg, în timp ce PSG e obligată să înscrie la Manchester.

Pentru o informare cât mai bună, echipele probabile vor fi completate pe parcursul zilelor de marți, miercuri și joi, 12-14 aprilie. Partidele colorate cu roșu sunt disponibile deja.

[themeum_progressbar][themeum_bar style=”progress-bar-success” width=”100″] LIGA CAMPIONILOR – SFERTURI DE FINALĂ [/themeum_bar][/themeum_progressbar]

Ma 21:45 Real Madrid – Wolfsburg
Ma 21:45 Man City – PSG
Mi 21:45 Atletico – Barcelona
Mi 21:45 Benfica – Bayern

[themeum_progressbar][themeum_bar style=”progress-bar-success” width=”100″] EUROPA LEAGUE – SFERTURI DE FINALĂ [/themeum_bar][/themeum_progressbar]

Jo 22:05 Liverpool – Dortmund
Jo 22:05 Sevilla – Bilbao
Jo 22:05 Șahtior – Braga
Jo 22:05 Sparta – Villarreal

Sursă foto: goal.com

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate