Urmareste-ne

Archive

Ponturi finala Wimbledon 2018. Are şanse Anderson?

Publicat

pe

Ponturi finala Wimbledon 2018. Novak Djokovic şi Kevin Anderson se bat pentru trofeu în finala de la Wimbeldon, după ce au avut meciuri maraton în semifinale cu Nadal, respectiv Isner.

Ponturi finala Wimbledon 2018. Novak Djokovic este foarte aproape de un nou trofeu, de data aceasta la Wimbledon, fiind într-o finală de Grand Slam după foarte mult timp. Accidentările l-au scos din formă pe sârb, însă acum este înapoi la cel mai înalt nivel, deşi pornise clasat pe locul 12 în clasamentul WTA.

Pariază şi urmăreşte live toate meciurile de la Wimbledon pe Unibet.

Ponturi finala Wimbledon 2018

Ponturi finala Wimbledon 2018. De partea cealaltă, Kevin Anderson joacă prima finală din carieră, la două zile după ce a intrat în istorie pentru meciul cu Isner din semifinale, de peste şase ore, unde a avut nevoie de 24 de gameuri câştigate în decisiv pentru a se califica în finală.

Ponturi finala Wimbledon 2018. Djokovic şi Anderson s-au întâlnit până acum de şase ori, iar scorul este 5-1 pentru sârb. ne aşteptăm să vedem o nouă victorie a lui Djokovic, care a arătat în meciul cu Nadal că a revenit la forma care l-a consacrat.

N. Djokovic – K. Anderson 1 @ 1.25

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii