Urmareste-ne

Archive

Ponturi Malta – Suedia: cotă 4.00 pentru un gol!

Ponturi Malta - Suedia

Malta – Suedia este cel mai dezechilibrat duel al grupei, unde ne așteptăm ca suedezii să se distreze împotriva gazdelor din această seară. Până acum, Malta are o victorie în această grupă, aceste trei puncte obținute fiind oricum ceva istoric pentru maltezi.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Malta – Suedia

Malta se poate lăuda în aceste preliminarii cu trei puncte. Chiar dacă au fost obținute împotriva celei mai slabe echipe, tot sunt trei puncte. În afară de meciul câștigat cu Feroe în prima rundă, maltezii au avut parte doar de înfrângeri. Două cu România și câte una cu Spania, Suedia și Norvegia. Din păcate pentru ei, nici măcar nu au reușit să înscrie. Nici măcar împotriva României, când au pierdut la limită, scor 0-1. Acum, joacă un meci foarte greu pe teren propriu cu Suedia, însă noi suntem de părere că vor sparge gheața în această seară și vor reuși să marcheze un gol. Din acest motiv, recomadarea noastră curajoasă pentru acest meci este pe ambele înscriu.

+ încă 4 ponturi ușoare pentru Malta – Suedia

De partea cealaltă, Suedia trage tare pentru că vrea să prindă locul doi în grupă, pentru care se bate cu România și Norvegia. Spaniolii sunt deja aproape imposibil de prins, având în vedere că obțin victorii meci după meci.

  • 1,30 este cota pentru Suedia marcheaza în ambele reprize
  • 1,50 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1,36 este cota pentru 2/2
  • 1,15 este cota pentru minimum două goluri în meci

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii