Urmareste-ne

Archive

Ponturi Norvegia – Spania: cel mai jucat pariu!

Ponturi Norvegia - Spania

Norvegia – Spania este un meci care ne interesează direct, în special pentru că ne dorim o victorie a ibericilor pentru a avea șanse la locul doi. La cum arată lucrurile în grupă, acest lucru este foarte posibil, având în vedere forma prin care trec oaspeții acestei partide.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Norvegia – Spania

După șase runde disputate din actualele preliminarii pentru EURO 2020, Norvegia are doar nouă puncte. A obținut două victorii, a făcut trei egaluri și a fost învinsă o dată. Aceste rezultate au dus-o pe locul patru în grupă, după Spania, Suedia și România. Acum, joacă cel mai greu meci pe teren propriu, împotriva liderului grupei și naționala cu cel mai puternic lot. Norvegienii au reușit să câștige doar împotriva celor din Malta și Insulele Feroe, în rest terminând la egalitate cu România și cu Suedia, de două ori. Bineînțeles, meciul tur cu Spania a fost pierdut în deplasare. Din păcate pentru nordici, nici golaverajul nu este unul impresionant. Au reușit să înscrie 11 goluri și au primit opt, având o medie de sub două goluri înscrise pe meci și peste unul primit.

+ încă 4 ponturi ușoare pentru Norvegia – Spania

De partea cealaltă, Spania mai are puțin și se califica matematic la EURO 2020. Are un parcurs perfect, cu 18 puncte din 18 posibile,  după șase victorii fără mari emoții. A înscris de 17 ori și a încasat trei goluri, unul dintre ele fiind primit în meciul cu România. Acum, spaniolii vor să rezolve cazul calificării și probabil vor reuși să câștige un nou meci în această grupă.

  • 1,86 este cota pentru ambele înscriu
  • 1,80 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 4,20 este cota pentru X/2
  • 1,25 este cota pentru minimum două goluri în meci

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii