Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri AC Milan – Genoa Serie A 31.10.2018

milan
milan

„Diavolul milanez” speră să lege o a doua victorie consecutivă în Serie A, echipa lui Ionuț Radu nu a mai câștigat de trei etape.

AC Milan se află pe locul șapte în Serie A, are 15 puncte acumulate și un golaveraj total de 18-13. În ultimele cinci etape disputate, Milan a pierdut o singură dată și ce înfrângere a fost. Derby-ul cu Inter este împricinatul, iteriștii s-au impus în minutul 90, după un gol marcat de Icardi.

AC Milan nu știe ce este înfrângerea pe propriul teren, milanezii au acumulat trei victorii și un rezultat de egalitate, iar golaverajul acestor partide este de 10-6. Genoa a ajuns la un „run” de trei meciuri fără victorie, echipa lui Ionuț Radu este destul de bine așezată în clasament și nu are griji cu retrogradarea.


Pariul nostru gratuit pentru AC Milan – Genoa GG & peste 2,5  @ 2,33


Ponturi pariuri AC Milan – Genoa Serie A 31.10.2018

Jocul este unul extrem de bun, iar la acest meci totul este posibil. Genoa este pe locul 11 în Serie A, a acumulat 14 puncte, dar are un golaveraj negativ de 15-17. Genoa a primit nouă goluri în primele două deplasări avute, dar de două jocuri pe teren străin, nu știe ce este înfrângerea.

Genovezii au o victorie la Frosinone și un egal la marele Juventus. Lucrul cel mai important pentru noi este faptul că Ionuț Radu a prins primul unsprezece și pare că nu se dă ieșit din acesta, datorită formei bune arătate.

Ponturi pariuri AC Milan – Genoa, miercuri, 31 octombrie 2018

Ultimele trei meciuri directe s-au terminat cu rezultatul de sub 1,5 goluri marcate, dar nu credem că acesta o să fie și rezultatul final în acest caz.

Gattuso este un antrenor la început de carieră și pare că nu este într-o situație foarte bună în acest moment. Milanezii au o serie de opt partide consecutive în care au primit cel puțin un gol per meci, în timp ce Genoa a marcat în toate deplasările avute în acest sezon. Un pariu pe goluri pare soluția perfectă.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate