Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri AC Milan – Juventus. Gazdele pot profita de relaxarea campioanei

Ponturi pariuri AC Milan – Juventus. Cândva un derby în adevăratul sens al cuvântului, meciul dintre AC Milan şi Juventus a devenit acum un meci dezechilibrat. Juventus domină Serie A, având 8 titluri consecutive şi prima şansă şi anul acesta, în timp ce AC Milan nu se regăseşte, fiind în afara locurilor de Europa, în acest moment. Cele două se înfruntă de la 22:45.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

AC Milan, meci de totul sau nimic

Ponturi pariuri AC Milan – Juventus. AC Milan este umbra clubului care domina altădată fotbalul italian. Pe locul 7, cu 46 de puncte, la 29 în spatele rivalei Juventus, Milanul speră să prindă locurile de Europa League, căci de Champions League nu are cum să fie vorba. E într-o formă destul de bună, cu 3 victorii şi un egal în ultimele 4 partide, iar acum poate profita de relaxarea adversarului.

Juventus are 7 puncte avans în fruntea clasamentului

Ponturi pariuri AC Milan – Juventus. Juventus e fosta şi viitoarea campioană. Se pregăteşte de cel de-al nouălea titlu consecutiv în Serie A. Acum, are 7 puncte peste Lazio, când mai sunt 8 etape. Pare imposibil ca trupa lui Sarri să piardă acest avantaj. Totuşi, torinezii ar putea fi ceva mai relaxaţi, lucru ce i-ar permite Milanului un rezultat pozitiv. „1X” are cota 1,76.

Ponturi pariuri AC Milan – Juventus

Alte 3 variante

Ponturi pariuri AC Milan – Juventus. Campioana este genul de echipă care şi atunci când joacă prost poate obţine un rezultat bun. Oricât de motivaţi ar fi cei de la Milan, Juventus are calitatea necesară de a controla partida. De aceea, vă propunem şi următoarele pronosticuri:

  • 1,69 este cota pentru „PSF X”
  • 1,73 este cota pentru „ambele marchează”
  • 1,98 este cota pentru „peste 2,5 goluri”

+ posts

Promotii