Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri AC Milan – Lazio, 23 decembrie 2020. Cota profitabilă: 1,75

Ponturi pariuri AC Milan – Lazio, 23 decembrie 2020. Derby-ul etapei a 14-a din Serie A se joacă de la ora 21:45. Mai jos aveți un pronostic de cotă 1,75.

Ponturi pariuri AC Milan – Lazio, 23 decembrie 2020

Milan și-a păstrat prima poziție în Serie A cu victoria din etapa precentă, 2-1 cu Sassuolo, însă are doar un punct avans față de marea rivală Inter. Diferența a devenit din ce în ce mai mică după cele două egaluri cu același scor 2-2, cu Parma şi Genoa. Așadar, rossonerii sunt acum obligați să câștige ca să își păstreze fotoliul de lider.

AC Milan – Lazio, 23 decembrie 2020. Cota profitabilă: 1,75

Lazio are parte de un sezon dezastruos până acum și este abia pe locul opt în Serie A. În preedenta rundă s-a impus contra lui Napoli, scor 2-0, aceasta fiind singura victorie în ultimele trei meciuri din campionat. Echipa lui Ciro Immobile este totuși la doar trei puncte de locurile de Champions League și o victorie în această seară este extrem de importantă.

AC Milan – Lazio peste 2,5 goluri @ 1,75

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii