Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri AC Milan – Manchester United (18 martie 2021). Cotă 1,65 la calificare

Ponturi pariuri AC Milan – Manchester United (18 martie 2021). Războiul „diavolilor”, meciul dintre italienii de la AC Milan şi englezii de la Manchester United, îşi va afla deznodământul şi echipa calificată în sferturile Europa League. În tur, a fost 1-1 şi totul se decide în această seară, cu începere de la 22:00.

Milan, luptă complicată în campionat

Ponturi pariuri AC Milan – Manchester United (18 martie 2021). „Diavolul” milanez continuă seria evoluţiilor oscilante. Părea că a revenit la o serie de invincibilitate (3 remize şi două victorii în ultimele 5 meciuri), până la etapa precedentă din Serie A, când a pierdut acasă, 0-1 cu Napoli. În urma acestui rezultat, situaţia lui AC Milan se complică. Momentan, e pe 2, dar poate pierde locul în favoarea lui Juventus, dacă torinezii câştigă restanţa cu Napoli. Dacă, în schimb, pierd, napoletanii se apropie la 3 puncte şi lupta pentru top 4 în Serie A se ascute.

United, neînvinsă de 13 partide

Ponturi pariuri AC Milan – Manchester United (18 martie 2021). De partea cealaltă, „diavolul” englez chiar are o serie de invincibilitate. A ajuns la 13 meciuri fără eşec, dar a bifat 4 remize în ultimele 6 jocuri. Un egal cu multe goluri i-ar prinde bine în această seară, după 1-1 în tur, dar e posibil ca trupa lui Solskjaer să tranşeze disputa cu un succes. United are o situaţie mai bună în campionat. Tot pe locul secund, dar locul cinci e la 9 puncte (are şi un meci mai puţin), ceea ce înseamnă că pentru Manchester, prezenţa în sezonul viitor de Liga Campionilor a aprope asigurată. „Manchester United se califică” are cota 1,65.

Ponturi pariuri AC Milan – Manchester United (18 martie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri AC Milan – Manchester United (18 martie 2021). După cum spuneam, în tur a fost 1-1. AC Milan a marcat de două ori, dar de fiecare dată i-au fost anulate reuşitele, pentru ca Diallo să deschidă, în cele din urmă, scorul în favoarea englezilor, în minutul 50. Totul curgea spre un succes la limită, până când Simon Kjaer a înscris pentru Milan în minutul 90+2, sporind considerabil şansele echipei sale de a merge mai departe. Puteţi încerca şi:

  • 1,88 – cota pentru „PSF 2”
  • 2,13 – cota pentru „peste 1,5 goluri Manchester United”
  • 2,25 – cota pentru „2 solist”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii