Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri AC Milan – Torino: victorie ușoară pentru gazde?

ac milan

Ponturi pariuri AC Milan – Torino: victorie ușoară pentru gazde? Torino a fost una dintre echipele umilite în weekend, când a pierdut cu 0-7 cu Atalanta. Acum, se deplasează la una dintre cele mai în formă echipe ale momentului.

 

Ponturi pariuri AC Milan – Torino

  • AC Milan trece printr-o formă excelentă, cu patru victorii la rând în toate competițiile. Această serie de victorii a început la Cagliari, 2-0, apoi acasă cu Spal și Udinese, 3-2, respectiv 3-0, pentru ca în weekend să treacă la limită de Brescia, scor 1-0.
  • AC Milan are de luat o revanșă și după meciul din turul campionatului, când Torino s-a impus pe teren propriu cu 2-1, însă AC Milan trece printr-o formă mult mai bună acum.

Ponturi pariuri AC Milan – Torino

  • De partea cealaltă, Torino vine după două înfrângeri și nouă goluri primite. A trăit una dintre cele mai mari umilințe, 0-7 acasă cu Atalanta, așa că acum suporterii vor să vadă rezultate cât mai repede pentru a uita de incredibilul rezultat.

AC Milan – Torino 1 @ 1.65

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii