Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Academica – Dinamo. Cotă 1,70 pentru o repriză bună a lui Dinamo

Ponturi pariuri Academica – Dinamo. În etapa a opta din play-out-ul Ligii 1 se întâlnesc, de la 17:00, Academica şi Dinamo, două formaţii aflate la poli opuşi, când vine vorba despre formă şi rezultate.

Academica e departe de zona roşie

Ponturi pariuri Academica – Dinamo. Academica a reuşit să câştige patru partide consecutive şi a urcat până pe a treia poziţie din play-out, locul 9 la general. Au fost victorii muncite, obţinute la limită, 1-0 fiind scorul final în faţa celor de la Poli Iaşi, Chindia, Hermannstadt şi Sepsi. Cu 26 de puncte, 8 peste locul de baraj, cei de la Clinceni par scăpaţi de grijile retrogradării, cel puţin pentru moment.

Dinamo a arătat bine în ultimul meci

Ponturi pariuri Academica – Dinamo. Dinamo e la cel mai slab sezon din existenţa sa. E ultima în Liga 1 şi a pierdut toate cele 5 merciuri disputate în play-out. La egalitate de puncte cu Târgovişte, dar cu un meci mai puţin, şi la un punct în spatele lui Poli Iaşi, care a jucat două partide în plus, „câinii” pot spera cel puţin la locul de baraj, dacă obţin puncte în restanţe. Până atunci, se deplasează la Clinceni, după ce în etapa trecută au cedat la limită în faţa Viitorului, dar jocul prestat a fost mult mai bun. „Dinamo câştigă cel puţin o repriză” are cota 1,70.

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Academica – Dinamo. Dacă vrea să rămână în Liga 1, Dinamo are nevoie să producă puncte, şi asta cât mai repede. Academica poate fi primul pas, mai ales că elevii lui Ilie Poenaru ar putea fi mai relaxaţi, după ce s-au distanţat de zona roşie.

  • 1,68 este cota pentru „sub 2,5 goluri”
  • 1,90 este cota pentru „nu marchează ambele”
  • 2,40 este cota pentru „2 solist”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii