Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Ajax – Chelsea. „Lăncierii” formează cea mai frumoasă echipă din Champions

Grup jucători Ajax

Ponturi Pariuri: Ajax – Chelsea. Se credea că Ajax este terminată, mai ales că și-a vândut mulți fotbaliști buni în vară, dar nu este deloc așa. Ajax rămâne un club cu multe resurse, un club care ne dovedește că se poate și fără jucători achiziționați pe sute de milioane. Chelsea lui Lampard, este o echipă ofensivă, londonezii arată extrem de bine.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Ajax – Chelsea

Dacă ținem cont și de faptul că cei de la Chelsea au ceva probleme cu penalizările de la UEFA, iar lipsa transferurilor nu a făcut nimic altceva decât să îngreuneze situația clubului londonez, atunci ceea ce face Lampard la Chelsea este de apreciat. Londonezii nu au cel mai corect joc posibil, dar încearcă să mascheze minusurile din apărare, printr-un joc foarte bun de atac. Chelsea este într-o formă ok, 5 victorii din ultimele cinci partide disputate, însă adversarele au fost decente. Ajax a reușit să mențină ritmul din sezonul trecut, este lider în campionatul olandez, iar în grupa de Champions League este într-o postură foarte bună.

Ponturi pariuri Ajax vs Chelsea din 23.10.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru Ajax – Chelsea

Ajax are două victorii din tot atâtea meciuri disputate, un golaveraj de 6-0, după ce și-a câștigat ambele partide de până acum cu același scor, 3-0. Dacă cu cei de la Lille ne așteptam la o victorie, mai ales că meciul a fost în Olanda, victoria din etapa trecută de la Valnecia, ne-a dat și nouă planurile peste cap. Maniera în care joacă această echipă, lejeritatea cu care evoluează fotbaliștii săi, sunt cele mai importante aspecte. Dacă cei de la Ajax se impun și în acest meci, atunci primăvara Champions League este a lor, pentru al doilea an consecutiv.

  • 2,38 este cota pentru 1
  • 1,44 este cota pentru 1X
  • 1,77 este cota pentru peste 0,5 goluri Ajax PR
  • 2,49 este cota pentru peste 3,5 goluri în meci

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii